5 heta orgasmställningar!

POSTADES: 2010-04-14 - 22:55:42 | Allmänt | 0 Kommentarer

SPOONA!

Beskrivning: Ni ligger båda på sidan, tjejen framför killen. Tjejens ben lätt särade över mannens. Samtidigt som han penetrerar stimulerar han klitoris med ena handen.
Det här är en mycket angenäm ställning – som är både intim och orgasm­vänlig. Intim för att ni ligger nära och kan viska i varandras öron. Orgasmvänlig för att klitoris stimuleras samtidigt som ni sexar, vilket ofta och för många är ett måste för att komma.

 

SITT I KNÄT

Beskrivning: Tjejen sitter i killens knä med ryggen mot honom. Du bestämmer rytm, djup, tempo och vinkel – och han använder sina händer till att stimulera klitoris och smeka dina bröst samtidigt.
Att få två så känsliga och erogena områden som bröst och klitoris stimulerade samtidigt är inte fy skam direkt ... Prova också att bara lägga er ner (så att du ligger på rygg på hans mage) – då kommer penisen lättare åt G-punkten.

 

MISSIONÄREN MED GNUGG

Beskrivning: Du underst, han överst, ansikte mot ansikte. Än så länge inga news. Men se till att era höfter är i sådan höjd med varandra att penisskaftet gnuggar klitoris i stötarna. Kräver alltså att han ligger något högre än annars och att era höfter är tajt, tajt pressade mot varandra. Stötarna ska sedan vara mer upp och ner än in och ut. Viktigt att hitta en rytm som passar er båda! Med modifikation kan de flesta ställningar resultera i fyrverkerier och den gamla dängan missionären ska alltså inte underskattas! Gör ni den här rätt (kan krävas lite övning) kan friktionen kring klitoris och den extrema närheten få er båda att explodera.

 

UPP OCH HOPPA!

Beskrivning: Killen ligger med övre delen av ryggen på sängen med benen i rät vinkel och fötterna i golvet. Du sätter dig över honom och har fötterna i golvet.Killlen får ligga och relaxa och bara njuta – du får bestämma allt från rytm, djup, tempo och vinkel. Så om du verkligen är uppmärksam på din egen njutning, känner efter och försöker hitta ditt gyllene läge, så har du goda förutsättningar att komma i den här ställningen.

 

BAKIFRÅN PÅ MAGE

Beskrivning: Han tar dig bakifrån när du ligger på mage, helst med en kudde under magen/höften.
Här kommer killen inte speciellt djupt och får därför lättare att komma åt G-punkten – vilket kan bli hur bra som helst. Men deppa inte ihop om du inte känner det på en gång – försök i stället göra små, små rörelser så att penisen kommer åt i olika vinklar. Prova gärna också att knipa ihop benen för att ”kompensera” för att killen inte kommer så djupt in.

 








Spara mina uppgifter?