Hejhej ;D

POSTADES: 2009-04-24 - 11:18:04 | Allmänt | 0 Kommentarer
Herregud så trött jag är . Sitter hemma & Lyssnar på musik . Vaknade vid 8 nångång =/ Tråkigt.. men la mig så tidigt så vakna åxå så här tidigt då. Skööönt med helg får vara med älsklingen o pussas o kramas hela helgen <3
Saknat han så mkt , när vi inte mycket träffats nu när han jobbat så mkt på sistone . Slutat så sent att vi knappt hunnit ses =/ Jag vet inte vad vi ska annat göra, säkert basta ikväll o mysa o grejer ;) Fan va jag saknat hans närhet.. såg han sist i förrgår.. När man tänker så är det helt bra ibland att inte ses helatiden men ändå så börjar man bara sakna så mkt .. men sen är det bara roligare o ses igen som sagt ;)

vill inte vara sjuk nåmer, egentligen så spelar det ingen större roll för ska ändå bara vara hemma o mysa med älsklingen tror jag! Det beror ju lite på han också, men det är det vi oftast gör :) Imån kanske ta lite feelingbärs när man ser på hockey då ;D Kanske. Jag har börjat promenera o sånt nu mami & hundarna ;) Har gjort det faktiskt med riku älskling åxå alltid man hunnit.. För har ju på sistone varit lite deppig o massa =/ Och han har försökt pigga upp mig så mkt han har kunnat och men när jag är deppi finns det inget man kan göra. Blir bara sur om man försöker få mig att fara ut o ta frisk luft eller nånting :) Men nu har det hjälpt.. han har verkligen fått mig o må bra igen =) <3
Fast jag mår bra när jag har han & familjen + andra nära o kära! Men när man är deppig orkar man inte göra nånting, man har inga intressen osv. Men nu är allt det över hoppas jag :) Skulle vela fa ut o gå med pella men orkar inte ennu, skulle vela ennu sova ett tag för vakna så tidigt.. jag har hela dan på mig , riku kommer åxå först på kvällen nångång.. typ efter 5-6 kanske ?

Hmmmm, vad ska jag nu skriva? Har typ skrivi massa skit som ingen enns orkar läsa =D men skit samma .
Jag fick iallafall höra för några veckor bakåt att pappa & johanna ska till utomlands o jonatan såklart + ATT DET SKA VARA EN AV MINA FÖDELSEDAGS PRESENTER :) shit va kul.. men nu nånmer är jag inte säker om det heller blir av..
vi skulle åka nu i april eller så i maj.. när jag fyller 18 26 maj! nå kanske vi far då senare.. men jag vet inte! =) Hoppas hoppas hoppas iallafall! har så jevla lust o åka bort härifrån.. o göra nångång nånting kul.. Jag och riku tänker flytta ihop snart :) Eller snart o snart men han lova mig att högst om ett år bor vi ihop osv =) fan va skönt.. 2 månader så har vi vart ihop i 2 år =) <3 Jag skulle inte mera kunna leva enns utan honom! Han är det bästa som hänt mig..

Men nu ska jag hitta på nått annat orkar inte skriva nånting nåmer! Eller skulle orka men har ingenting & säga.. :)
Ska kanske sova ett tag eller så tar jag pellagamlingen och far ut o promenerar med henne!
Skulle istället ta hugo, men han är så stor & vågar inte gå med honom för han är så stor! o mamma skulle säkert inte ens låta mig fa gå ensam med han, det är mammas perfekta hund som man inte får lära nånting fel till! ;)
hihihaa. Men nu gå drömma sött om älsklingen ;D eller nånting.. puss på dig älskling ! <3 JAG ÄLSKAR DIG


Don't ever leave me baby just stay with me the rest of my life.
Don't ever forget me or the times we had!
Just stay with me today, tomorrow & ALWAYS.
You & me we baby are done for each other!
Trust me, i promise my love for you will never end!


Fortfarande sjuk! =(

POSTADES: 2009-04-21 - 18:25:00 | Allmänt | 0 Kommentarer
Har gjort samma som igår bara, förutom att är mer sjuk än igår ! =( har feber också nu, tror ja! och ont i halsen o allt sånt skit =( har bara varit ute o kollat när mamma och hennes kompisar har lekt & tränat massa med hundarna =) sen suttit hemma, tänkte först följa med riku o fixa bilen men kunde inte för blev så mkt mer sjuk under natten! =/ no fun!
Så idag har jag inte enns träffat min underbara älskling, jag sa bara att han ska o fixa bilen utan mig att vi får träffas imån =)
Han accepterade det men svårt var det! måååhhh,han hade ingen lust o lämna mig ensam hem o fara ensam dit men jag klarar mig en dag utan honom fast hellre är jag med han endå (; helt kul o nångång ta det bara lungt och inte ses alls. sen är det mycke roligare o ses igen =) fast nog saknar jag han! Han ska ändå om 2 timmar o spela innebandy också som han älskar! hoppas endå inte lika mycke som mig =( hihi. Själv ska jag nog basta & grejer ennu idag, har lust iaf =) och sen sova är redan nu trött =/ Den här helgen blir säkert o chilla bara med älsklingen ? Och nästa helg valborg då blir det säkert o festaaaa o cruisa runt o sånt med fina merzan eller nått kul =) Jag borde boka in nya körningar också, fyller ju år snart . 35 dagar ennu =D det är inte mycke det.. visst inte?! jag är jätte sugen på pizza, mamma skulle väll o köpa , nog måste hon vara extra extra snäll mot mig nu när jag är sjuk ;P hihihih. men nu ska jag o hitta på nånting här hemma för kan inte fara ut heller ! =/ Äta,se på tv, basta, sova & vänta att älsklingen ringer så kan man sova gott sen.
Jag älskar min tuttis.<3
baby you're all that i want
The first time i kissed you
i knew right then that you
are the person i wanna kiss
for the rest of my life<3


BABYYYYYYYYYY WE BELONGS TOGETHER!
JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN NÅN ANNAN NÅNSIN KOMMER ATT GÖRA!

Goddag :)

POSTADES: 2009-04-20 - 14:25:12 | Allmänt | 0 Kommentarer
Är sjuk.. igen, jävligt förkyld o massa =/ Har inte varit i skolan o har inte gjort så mkt annat heller.
Sovit bara nästan hela dan o sen inget annat . Väntat att min älskling slutar hans första dag på praktik =)
Just nu lyssnar jag bara på musik o skriver för har så tråkigt =/ Det är fint väder ute..
Har lust o fara promenera med hundarna men jag vet inte om jag orkar ..
ska nu hitta på nått tills my love is here


// Jenna som älskar rikhard<3