morfar <3 r.i.p

POSTADES: 2011-04-15 - 10:47:09 | Allmänt | 1 Kommentarer
jag saknar dig kom tillbaka! en vecka sen somna han bara bort, *vi alla saknar dig så mycket* ♥

MÄTT MÄTT MÄTT! :D

POSTADES: 2011-04-03 - 18:10:37 | Allmänt | 1 Kommentarer
liksom...hur mätt kan man vara seriöst? har ätit skinka,tonfisk,ananas VITLÖK pizza då efter vi hade vaknat, blev så mätt, och efter 1 glas cola dit på....FYFAN! mamma lagade nyss mat iallafall, så åt jag bara fetaostsallad :) känns som jag typ spyr när som heldst! ska nog hem på ett tag, umgås med min bejbie ännu innan han ska jobba imorgon igen :/ har fortfarande inte hittat en ny lägenhet, för det ska endast vara radhus-lägenhet! och så en som inte har fittiga grannar som hatar hundar och inte heller nå gamlingar , eller jobbiga sådana.. asså jag har inget emot gamla människor, dom är ju underbara! och man ska behandla dom bra, men för att man är yng osv så vill man heldst inte bo granne med gamlingar... ni fattar säkert varför :) hittade en lägenhet, radhus då såklart.. med 10.000 kr/månad! haha skulle som aldrig ha råd att bo i den! allderles för mycket ju..jag bara längtar att jag ska få börja jobba eller söka till nån skola igen! älskling blir klar från skolan till sommar, så jag vill också göra något vettigt med mitt liv, menmen...ska skriva om saker jag gillar & hatar lite :) såg på någons blogg & ska göra de nu jag också! under tiden M kommer! så vi ska hitta på nått :)


GILLAR/ÄLSKAR:
att vara lycklig
vara älskad & älska tillbaka
trogna & ärliga människor
min familj
mina hundar
min pojkvän
göra saker som gör en glad
skriva dikter/ annars skriva..
skriva blogg
umgås med kompisarna, o snacka skit :D
festa alltid då å då..
tänka på framtiden
umgås med småbarn, dom gör mig alltid glad om jag är på dålig humör (speccielt min lillebror)
att shoppa & handla grejer, (om man har över pengar)


HATAR!!!!!
otrogenhet, och folk som ljuger & på flit sårar andra
folk som snackar skit om andra, och tror dom själv är bättre på nått sätt (alla är lika värda)
när man vill saker, men inte har tillräckligt med självförtroende att tro att man klarar av den saken
när man just tror man har somnat så måste man vakna igen
hatar att sova utan min pojkvän
hatar att bråka med mina nära & kära ♥
jag hatar att gråta, för vem vill inte vara lycklig istället?
jag hatar att alla man älskar & aldrig vill förlora,försvinner nångång :(
jag hatar begravningar, dom får mig att förstå att den personen aldrig kommer tillbaka nåmer
jag hatar att älska, o själv bli behandlad som skit..
jag hatar folk som utnyttjar andra.
hatar att man själv inte får bestämma hur länge man lever
hatar att vara som "handlös" när man som mest ville hjälpa någon!
hatar att kärleken tar slut bara den andra bestämmer så, och då blir den andra ensam
jag hatar att folk försöker på en fast den är upptagen
jag hatar killar som bara är ute efter sex
jag hatar killar som är alltid otrogna till vilken som helst tjejorkar inte nåmer... här var nu nånting! mer en annangång ;)


Halå! :)

POSTADES: 2011-04-03 - 16:41:23 | Allmänt | 1 Kommentarer
Jag är ruskigt glad idag, fick sova bredvid min älskade & på morgonen var de så underbart :) ALLTING.. var så underbart att få vakna bredvid han & vakna till pussar, och han hållande i mig... man kan bara le! ♥ :) jag är så lycklig, älskar mitt liv just nu! när man inte har behövt bråka alls.. sen beställde vi hem pizza & kollade på salkkarit ;) jag har världens finaste pojkvän! ♥ jag är fortfarande mätt fast det är ett par timmar sen jag åt pizza,å åt inte ens hela! men kanske när man gått ner i vikt å ätit bara nyttigt, så nu var det för mycket att äta pizza då ;D och max-mat för nåra dagar sen... när vad de ? :D spelar väl ingen roll man har promenerat bort det redan.. ;) nå iallafall. märkte igår att jag borde beställa ny hårförlängning , mitt börjar bli ganska så slitet! och mitt eget hår ser förjävligt ut med så mycket utväxt, har inte vågat & ska inte våga färga utväxten ännu på ett tag iallafall, ska låta det vila ett tag till :) Nu när mamma också sa igår att ditt hår har växt & ser mycket bättre ut också :) *Wippiee* blev sjukt glad :) har just nu lockat mitt hår, såg bra ut skulle bara fått vara längre med lockar ändå... ;P borde nog beställa 60-65 cm hårförlängning här näst :) det här är 50, och är lite för kort iallafall när man lockar! jag är trött fortfarande fast jag sov så bra med min M! nu ska jag till köket & umgås med mamma & lillasysteri ett tag!


HA EN UNDERBAR SÖNDAG , ALLA LÄSARE :)


jag med blondt & med svart hår!

hem <3

POSTADES: 2011-04-03 - 02:45:37 | Allmänt | 1 Kommentarer
ja nu blir de hem, smsade med M och jag ska hem med han direkt han kommer hit :) är verkligen trött, somnade ett par gånger tidigare,men vaknade direkt... vet inte varför.. kanske jag saknade min töötis så mycket ♥

bejbie <3

POSTADES: 2011-04-02 - 22:55:17 | Allmänt | 0 Kommentarer
jag har aldrig menat att såra dig..du är mitt allt! och aldrig att jag vill bråka med dig! jag vill föralltid va din tjej..


iallafall, så.. älskling är ute med sina vänner! jag är hoss mamma eftersom jag trivdes inte hemma ensam :D
tänkte först dra ut själv också, men så hade jag ingen lust riktigt! och känner mig sjukt trött också, vill bara sova..
tänkte faktiskt lägga mig på soffan i vardagsrummet snart & försöka somna.. kolla tv tills de! vet inte om M skulle ringa mig ännu sen? han pratade iallafall om att komma hem till mig sen, men jag är ju hoss mami! men såklart vill jag helldre sova med min älskling, om han skulle komma..vi får ju se om han ringer elr inte..! jag orkar iallafall INTE vaka & vänta, så han får som sagt ringa om ha tänker göra de.. fyfan jag är verklige så trött så jag ska lägga mig i soffan nu & kolla om jag somnar , kanske... jag älskar min M! ♥

nattinatti♥

what to do if you can't live with someone but anyways not live without that person ?

POSTADES: 2011-04-01 - 18:56:35 | Allmänt | 0 Kommentarer
idag är det ju april-dag, har lurat folk på facebook! ljög om att jag ska ge bort mina hundar . eller att jag måste ; angående min allergi som blivit värre! men ni som känner mig, vet att jatg aldrig skulle ge bort dom ♥ jag vet inte varför men har en period igen då jag inte känner mig alls glad nånting :/ känns som jag inte riktigt bryr mig om nånting å att ingen bryr sig om mig...känns som det kommer ta slut för mig & M också snart! kanske för det känns som allt går skit! vi har bråkat en hel del, jag erkänner att jag är rädd att jag förlorar honom! jag vet inte varför....behöver jag vara rädd liksom? inte normalt att vara ledsen helatiden, visst inte? tankar i huvudet man inte vill tänka på... :( jag är så sjukt kär liksom... gråta varje kväll gör inte bra till någon! ska hem med hundarna & tänka på allting!

JAG ÄLSKAR DIG! ♥

världens finaste! jag vill aldrig behöva förlora dig!♥
går på spikmattor för din skull, går genom eld & vatten! ♥