Fin dag :)

POSTADES: 2012-07-20 - 12:43:41 | Allmänt | 0 Kommentarer
Klockan är 12.42. Jag har varit ute med hundarna, kammat Ninni, osv. Nu ska jag å cykla med Ninni, vi har ju som sagt hundutställning imorgon :) Hon måste ju såklart vara fin! ♥ Vi tvättade henne med mamma igår.. Igår kollade vi film med sötisen, "The Notebook" verkligen världens finaste film, jag tårade typ helatiden, så FIN
 
 
Men jag ska å cykla med min finisch nu, skriver kanske mer senare om jag hinner.
För jag ska träffa Katariina och vi ska träna med Ninni, att hon är duktig imorgon ;)
 

Underbar dag <3

POSTADES: 2012-07-17 - 09:04:55 | Allmänt | 0 Kommentarer
Idag ska jag börja flytta, åh åh :) hann inte igår, så det ska bli idag.

men ska fortsätta packa, kolla samtidigt om de finns nå jobb nånstans! :)



 
här lite bilder, på möbler osv som jag vill ha ;)
lampan, så snygg! ♥
snygg spegel♥
båda lamporna♥
snygg stol!!!!!

God morgon

POSTADES: 2012-07-16 - 08:48:53 | Allmänt | 0 Kommentarer
Jo jag vet, klockan är 9 snart & jag är vaken, men det är för att Sötnos gick på jobbet, så jag vaknade samtidigit & fick ingen sömn nåmer :) Men det gör ingenting, ser ut att bli en fin dag! Och jag ska snart cykla med Ninni, hon har hundutställning nu ihelg ju, Hon måste vara jätte fin min finaste älskling! ♥
 
 
Och mycket har hunnit hända, jag var och kollade på ett hus i lördas med mamma & jag ska flytta dit nu på veckan, får se hur jag hinner... Men förhoppningsvis så fort som möjligt :) Troligen börja med flyttandet idag,jag har ju nycklarna dit & allting,
det är ett hus med: 1 sovrum,vardagsrum,bastu,kök. så helt tillräckligt mycket för mig & hundarna, det är ändå 91m2, har aldrig haft så stor lägenhet förut, i min gamla hade jag 71 tror jag det var, och så har man egen bastu
Så så så så underbart,att få värma bastu när man vill och basta så länge man vill! härliiiiiiigt
 
 
Jag är verkligen gladare än på skit länge, äntligen så händer det något bra i mitt liv också :)
Om man nu ännu skulle få jobb så skulle allting se bra ut! Jag ska ju ändå hyra huset nu först,
eftersom jag ska flytta ensam, så köpa går det inte ännu. Kanske om ett par år kan jag tänka mig
att köpa hus, men inte ännu... Bara så mycket lättare med hundarna också, att bo i ett hus.
Och det finns sjukt stor gård där, så hundarna har mycket utrymme att springa på... :)
 
 
Ska nu ändå ut & cykla med Ninni, Jag lägger en bild på huset så ni ser :)
Pusshej♥
 

FUCK YOU, I'LL FIND SOMEBODY BETTER ;)

POSTADES: 2012-07-06 - 15:08:43 | Allmänt | 0 Kommentarer
hejhej :)
jag tog ju min powernap & var och promenerade, men har inte hunnit skriva. Åt just en kyckling-svamp soppa, det var ganska så gott :) Kanske för att mamma gjorde den åt mig? Har inte känt mig alls mer hungrig idag än typ igår, eller i förrgår. Men jag måste dra nu, Vi ska hem till mormor :) Skriver mer ikväll...

Om man hade såndär kropp skulle de ju va ganska så najjs! Boys would LOVE ;)

3:e dagen med cambridge!

POSTADES: 2012-07-06 - 09:26:29 | Allmänt | 0 Kommentarer
Den här 3:e dagen skulle vara jobbigast/svårast...?
Inte ännu känt något iallafall, åt nyss en chocklad-milkshake.
Ska sova en stund, eftersom jag la mig vid 3-4 och vaknade 6...Så inte fått sova så mycket inatt, hade så underbart sällskap så vem kan sova då? ;) hihii

nåmen, jag skriver mer när jag har vaknat, och vart & joggat..
Ha en fin dag allihopa :) ska testa min nya ansitktsmask nu först, sen ta typ 20-30 minuters powernap så man orkar jogga sen ;)
 

Fin dag :) Börjar kännas som sommaren ÄNTLIGEN har kommit for real :)

POSTADES: 2012-07-05 - 18:24:37 | Allmänt | 0 Kommentarer
Så himla skönt :) men har inte hunnit vara så mycket ute idag, vaknade ganska så sent :/ Och jo tog en promenad nästan direkt jag vaknade! Efter det var vi å cruisade en sväng med annika, och sen satt vi ett tag ute på våran gård, men finns så mycket äckliga myggor ute, så lite jobbigt att sitta ute & försöka njuta av sommaren & solen! Jaja får som se vad man hittar på senare idag, 2 dagen med Cambridge-kuren, och det har vart ganska så lätt egentligen, inte haft nå suger på nånting, med andra ord = godis, pizza, chips elr så.. Ruskigt hungrig har jag vart,jo, det måste man erkänna, men det är inte direkt lätt att börja med en sån kur helt pkötsligt, speccielt inte när man inte är van, och när det är första gången :) men hoppas det blir bra, och man förlorar det önskade kilorna! :) För att det verkligen behövs, och jo jag har sagt de förut också, men nu har man börjat & det har gått bra, så varför skulle jag förstöra & sluta kuren? inte en minsta mening me de inte :)
Det enda biverkningarna jag haft ; Lite illamående pg.a ( att man inte får annat mat i sig) Är pissnödig helatiden, måste på toa typ 10 gånger på en timme, Och känner mig ruskigt trött helatiden.. De är 2:a dagen idag, och mamma sa att den 3:e dagen kommer bli DET SVÅRASTE, och efter de har man inga problem nåmer. Det är ju olika för alla , men får hoppas det här blir lätt & inte att man börjar få en massa biverkningar. Och dom biverkningarna jag fått redan nu, visar ju bara att det här funkar påriktigt, om man inte skulle ha nå biverkningar alls så skulle man ju inte kunna ta det här allvarligt. Idag har jag druckit en banan-milkshake på morgonen, och till lunch åt jag en tomatsoppa (som inte var så god,men vill man gå ner i vikt så måste man äta fast det skulle smaka hur äckligt som heldst) Nå men, nu ska jag ut & sola, och dricka wishy, DET ÄR JÄTTE VIKTIGT ATT DRICKA SÅ MYCKET SOM MÖJLIGT....drack igår också typ 5 liter vatten & wishy totalt :) därför man måste springa på toan helatiden..... HIHI

Tjohej :)

POSTADES: 2012-07-04 - 20:16:25 | Allmänt | 0 Kommentarer
Sitter här med Annika, Vi har vart på stan & cruisat, å jag köpte en ny skinnjacka idag :) Så nöjd! Har en ljus och en svart nu! WOW..Började min cambridge-kur idag, har inte riktigt så mycket mer & säga.. Kännner mig så fruktansvärt trött & sliten, Har klippt gräs idag, hela mammas & doms gård, inte så litet så HOJJA! men det var ruskigt skönt att göra nånting vettigt, minns inte enns när jag sist har klippt gräs :) menmen... Ska umgås med Annika nu, blir nog att dra på promenad med hundarna snart, och senare ta & bada bastu. Så jag skriver mer senare ikväll, eler så imorgon!


Ha det bra! och jo solat har vi ju också hela dagen :) kanske man är brun snart.... ;) wowss wowss! ♥
OCH JO mina kläder hade kommit idag, så dom har jag också hämtat. inte provat ännu, får hoppas dom är snygga på när man prövar!
 

Fin dag, ÄNTLIGEN

POSTADES: 2012-07-03 - 11:10:15 | Allmänt | 0 Kommentarer
Helloj!

Ja, det är ju rätt länge sen man har sett solen skina här!
Så verkligen skönt nu :) Var nyss ute och kammade hundarna.
Ninni ska ju till veterinären idag & ska få vaccinationer före hundutställningen som är 17/7, om jag kommer ihåg datumet rätt.
Jag är sjukt törstig hela tiden för det är så himla varmt, kanske jag far & låter hundarna simma, När det för engångs skull är fint väder :) Jag vet ju att alla hundar kan bara, men jag fick nästan hjärtattack när vi vart till stugan under midsommarn, när Ninni & Deston helt plötsligt hoppade i sjön, Och Deston hade halsbandet på, och fastnade i någon sticka och det såg ut som att han inte kommer lös, så hoppade min lillasyster redan i vattnet & skulle å rädda Deston, men SOM TUR är så kom han lös! ( å vilket var mest hemskt var att det såg ut som att han håller på drunkna)


Nu ska jag fixa till mig litegrann, Och byta till mer chill kläder
& sedan fara ut med hundarna igen, Kamma Deston till slut, så han också ser snyggare ut! Jag funderar bara på vad jag ska ha för kläder, så jag inte dör till värmen! Ha de bra alla :)

"God morgon"

POSTADES: 2012-07-02 - 14:11:30 | Allmänt | 0 Kommentarer
Här sitter en jenna som är helt borta från verkligheten, sovit för mycket igen så känner mig helt trög, haha! Bara väntar att mina nya kläder jag beställde kommer, spets spets spets ;) Jag älskar spets-kläder! Nu ska jag ut & promenera med hundarna, så kanske man piggnar till! ikväll blir det att cykla med Ninni igen, så hon får musklar, före hundutställningen & ser friskare och bättre ut! Inte för att hon nu skulle se ful ut.. :) Här ser ni bild på henne... :)

Öhm ?

POSTADES: 2012-07-02 - 01:45:19 | Allmänt | 0 Kommentarer
Jag fattar inte den här nya bloggen, har ingen aning om hur man använder den ?! Jag skrev tidigare hur mycket som heldst, så blev endast 5 rader sparat?! What is going on?


Nå men iallafall, jag sitter fortfarande vaken, beställde lite kläder just.. ;) En snygg klänning & bikini! Och direkt jag vaknar imån ska jag åka till stan & shoppa....I LIKE! klockan närmar sig 2;00 och jag är int så värst trött ens, jag kom på just att jag måste beställa nu hårförlängning, jag lever ju utan det nu! tog bort för typ en vecka sen, Och utan att överdriva så mår mitt hår direkt bättre, ser friskare ut t.om! i'm not lying, bara att jag klippte puttelite, var tvungen för hårförlängningen hade ätit mitt hår, men klippte så lite att de inte syns! Ni kanske vill se bild på vad jag beställde? it was just HAVETOHAVE ;)

jag tänkte ännu kolla på film & lägga mig sen, så jag orkar fara å shoppa på morgonen, måste annars också å skicka vidare några paketer imorgon på stan så!

menmen... Nu säger jag Godnatt till alla Finisar!
Vi hörs imorgon :) /Jennah

Gokväll ;)

POSTADES: 2012-07-01 - 22:02:56 | | 0 Kommentarer
Jag sitter & smsar med världens sötaste & underbaraste människa!
tycker jag så påriktigt? Japp! efter allt som hänt, i'm still thinkin' that way :) puss på dig underbaring ;)

Skriver bättre imorgon, kan berätta lite hurdana möbler & sånt jag tänker ha när jag gör hela lägenheten om på nytt! ;) Puss & god natt!