* r.i.p hanna *

POSTADES: 2011-01-31 - 08:23:29 | Allmänt | 0 Kommentarer

hej bloggen! det har hänt helt hemska grejer, min syster, låtsaspappas dotter har dött! hon dog 26.1 och först nu kan jag skriva..så himla svårt att fatta det, vill inte fatta det.. hon kan inte vara borta inte förevigt.. där var inte allt, den 27.1 var vi hoss katja, en syster till mig också...så ringer mammas syster mig helt panik å ville prata med mamma, nu var det morfar som var medvetslös & var på väg till sjukhus! nu mår han bra & som tur är så hände det inge värre..men rädda hann vi alla bli! liksom hur mkt måste man orka på en gång? :( jag mår så dåligt så jag har inga ord.. har mått dåligt annars också nu ett tag & nu mår man så mycket sämre...jag saknar henne helatiden & bara tänker "vi ses snart, det gör vi" fast vi kommer aldrig mera göra det..hon bodde ganska så långt bort, så det är ganska länge sen jag såg henne sist.. det gör ont i mitt hjärta när man inte kunde hjälpa till henne, men alla försökte men hon ville inte ha hjälp! eller hon ville men hon kunde inte ta emot det, hon kunde inte sticka & lämna hennes sambo där.. hon borde gjort det, här hade hon alla..familj,vänner, allting! ♥ jag vet att hon kommer inte tillbaka hur mycket man än vill, men jag vet att jag kommer alltid att sakna henne! mamma har varit tillsammans med Matti så länge jag vart 3 år typ, och Hanna har varit min syster så länge...hon hon var ingen låtsas, vi båda tyckte att vi var som riktiga.. hon lärde mig så mycket saker & vi var så lika på många sätt! hon lärde mig å sminka, alltid klippte mitt hår, alltid gav bra råd med killar å sånt där.. alltid brydde sig om OSS andra fast hon mådde inte bra själv... fyfan nu kan jag inte skriva det här är så svårt :( skriver bättre när jag kan... r.i.p ♥ kommer alltid att älska dig!

kan inte vara sant!

POSTADES: 2011-01-27 - 07:07:33 | Allmänt | 0 Kommentarer
det har hänt nånting hemskt! det kan & får inte vara sant. fyfan =(

ätit pizza & bastat.

POSTADES: 2011-01-26 - 21:07:51 | Allmänt | 0 Kommentarer
var faktiskt rätt så skönt att basta, det var ett tag sen man bastade sist. nu helt snart ska jag hem med bejbie, vi sågs på morgonen sist då jag vaknade han for hem, vi ska hem till mig, å säkert mysa & sova ;) får se om jag blir trött på nått sätt alls sovit hela dagen idag, usch! :D kommer nog inte somna bra iallafall, men tur så har jag min käraste bredvid.. ♥;) & lillninni såklart.

kizzezzzz&hugzzzzz ;) <3

POSTADES: 2011-01-25 - 16:53:34 | Allmänt | 0 Kommentarer
nu ska jag hem & mysa with my bejbie! mizz you pözzpözz ;) thihi. har ju vart här hoss mamma all day long & kollat på dom där renoveringsmannen, snyggingar haha eller så inte.. nemen ynga & ganska så snygga måst jag erkänna! ' men att jag kollar ENDAST på min egen snygging sådär, ' alla andra kan va snygga i mina ögon men jag bryr mig inte för jag har världens bästa pojkvän ♥ mamma & dom for ut å åt men jag ska äta med min snyggo istället, är faktiskt skit hungrig. ätit lite ris & kycklingwok today.. å det vart typ på morgonen.. *jag som typ aldrig äter på morgonen* ;)bejbie ska komma hämta mig nu, så ska göra mig klar!

myspys resten av kvällen..
;)


jag får ingen sömn =(

POSTADES: 2011-01-22 - 03:53:43 | Allmänt | 0 Kommentarer
min bejbie sover så sött där bredvid, men jag somnar inte på nått sätt :( gu va trist.. jag får ju inte sova med han så ofta, å nu när jag får så somnar jag inte.. höh! shit också.. måste nog försöka sova snart, måste orka festa imorgon ;) ska dra på promenad med min mimmi snart om inte jag somnar annars..

fredag

POSTADES: 2011-01-21 - 18:57:51 | Allmänt | 0 Kommentarer
jag sitter hemma just nu å väntar på att älsklingen ska komma tillbaks hit, han for hem en sväng.. å jag gör inte mycket alls, katja frågade just om jag vill komma hem till henne en sväng, hon är ju min granne & bor i övervåningen..;) nyss körde jag & bejbie mamma till Cape East, dom ska äta middag med hons jobbkamrater..vi måste hämta henne om ett tag, typ en timme kanske.. sedan ska jag & älskling börja njuta av helgen ordentligt. imorgon fyller min kusin jonna 18 år, känns ruskigt konstigt, men jag fyller ju också 20 vadfaaaaaan liksom om 4 månader, känns då fan inte som det..;) men iallafall, så då blir det fest ändå.. fast vi tänkte ju vara nyktra ett tag iallafall, bejbie tills jag fyller 20 som sagt! ;) men jonna ville så mycket att vi ska komma, å såkalrt ids jag inte dissa hon fyller ju ändå 18, å man fyller endast 18 en gång i livet..♥ å hon är ändå en kusin.. nu ska jag till katja en sväng, hon tjatar & tjatar så jag måst nog ;) haha dricka kaffe ska jag då inte, mår annars också piss, har inte ätit nått idag.. jo 4 chips! yeääähh jätte mycket :D puss & kram, hörs typ imorgon..myskväll med bejbie ♥ med kanske lite god mat osv, sa jag förresten om överraskningen min käraste gjorde mig för några dagar sen? han ville gottgöra helgen lite, *han vart för full* så han gjorde mat  till mig, & vi åt med massa ljus å grejer, sen kom han med chocklad till mig... underbart var det säger jag bara!  min älskling är bäst

tisdag....

POSTADES: 2011-01-18 - 15:07:51 | Allmänt | 0 Kommentarer
har vaknat för typ 2 timmar sen, när bejbie skickade sms att han slutat skolan & skulle å gymma.. somnade aldrig om, så jag är vaken nu.. BRA så.. jag har tänkt börja gymma själv också, typ med mamma.. hon skulle iaf inte sluta gymma helt plötsligt som kanske kompisarna skulle.. eller mina kompisar dom är så att man planerar nått med som så blri det ALDRIG av... ruskigt najjs... *NOT* jag & bejbie vi har ätit så mycket gott nu ett bra tag, så jag har gått uppp i vikt.. ganska så mycket! känner mig typ fet ;) måste börja jogga med ninni o sånt.. nog för att jag går på minst 2 promenader per dag med henne, men något som bränner mer än bara promenader.. nu ska jag fortsätta kolla bilar från blocket.se! så hade bra! pusssss

my dream car! ♥

varit & tagit en timmes promenad ;)

POSTADES: 2011-01-13 - 18:08:15 | Allmänt | 0 Kommentarer
skönt! slapp bakiset helt & hållet nu efter en så lång promenad ;) bejbie är också å gymmar så jag for & tog en lång promenad! nu känner man sig "lite" trött också, tydligen Ninni också som sover för fyllt.. stackarn! igår hade man kul iallafall, vi cruisade & vart på jetset. men nu ska jag vänta på älsklingen & sedan duscha & laga typ nå mat.. hungrig ;D nu när man inte är bakis längre... skulle vara riktigt mumsigt med en stor hamburgare nu ;)

åka skridskor med bejbie,kusin & markus! ;)

POSTADES: 2011-01-10 - 15:52:14 | Allmänt | 0 Kommentarer


bio igår med min bejbie <3 ;) *myysigt*

POSTADES: 2011-01-10 - 13:21:58 | Allmänt | 0 Kommentarer
Vares3 var bra, efter vi vart på bio kom vi hem till mig & laga mat & hade myskväll,jag vart bara så sjukt trött så har somnat sen helt plötsligt! haha..idag får man se vad det ska hända, nu ialafall prommis med Ninni♥

lite nyårs bilder på mig & min älskling!

haha kolla inte på mig... full som fan!

jagälskardej!


I love that boy ♥ he's my only one!