sjuk?

POSTADES: 2010-11-30 - 14:46:35 | Allmänt | 0 Kommentarer
fan också! jag vill inte vara sjuk IGEN.. det här sjuger hååååååååårt! men iallafall . .


vaknade till att posten kom idag, sprang & kolla posten & typ 'bad till gud' att min snygga klänning kom, & så kom den! wohooo;) ska kolla om jag hittar bild på en likadan nånstans,själv har jag inte hunni ta bild på den ännu. . men den såg iallafall snygg ut när jag testade den! ;) hoppas älsklingen också gillar den! hahha;) såhär ser den ut iallafall :

sen kom det med ruskigt snygga string också..;) men sen blev jag ändå sur eftersom min hårförlängning kom inte ännu heller.. & har betalat den för redan en vecka sen! # 60 platinum blonde! ;) mitt hår är också så ljust så har aldrig haft så här ljust tidigare. . men hoppas dom kommer typ imorgon iallafall! sen måste jag hämta en paket från posten ännu idag . . undra vad det finns där? eller vadfan det kanske är min hårförlängning..vem vet?;) hoppas det är! men nu ska jag äta & vänta på att älsklingen hör av sig.. ilovehim♥

kukkupööÖ :)

POSTADES: 2010-11-24 - 13:22:38 | Allmänt | 2 Kommentarer
jag sitter här hoss pappa & dom, kom hit en sväng eftersom jag såg pappa köra bil där med jape. . så tänkte komma en sväng för johanna är också sjuk.. stackarn :/ jonttu är på dagis, men dom ska nog hämta henne vid 3-4 tiden :)
syrrans lilla älskling! ♥ ska nog komma & hälsa på han när dom har hämtat hem honom :) men nu ska jag ta en fika med johanna & pappsen, så vi får höras bättre senare. pusstja0

nån skumig bild på mig när jag är precis påväg ut.

halåhalå :)

POSTADES: 2010-11-23 - 14:21:21 | Allmänt | 0 Kommentarer
nu är jag nog klar med allting som kan nästan kallas för ett måste idag . . städat först på morgonen, fast det fanns nog inte så mycket att städa men ändå.. ;) som säkert alla så trivs jag mycket bättre i mitt hem om det är snyggt & rent! :D;) sen så har jag tagit morgonpromenad med hunden, som då också är ett måste varje dag. hihi sen kom jag hem till mamma & promenerade till stan & träffade jenni också en snabbis, och fixade lite grejer i stan & var å kollade efter en födelsedagspresent till min älskade pappa som fyller 49 år idag, GRATTIS GRATTIS PAPIII :) ♥hittade dock ingenting, eller jo en fickplunta (heter det så ????? ) nå iallafall men köpte inte den ännu för ska kolla om jag hittar nå bättre istället :) vetinte om han enns behöver en sån? hahahaa. nu ska jag iallafall börja traska hemmåt med hunden, känner för & ta en liten powernap och så vänta att älskling slutar skolan & hör av sig, hoppas han slutar tidigare idag. ni får ha det bäst mina läsare, pusshej!

32 dagar

POSTADES: 2010-11-22 - 16:08:49 | Allmänt | 0 Kommentarer
sitter kvar hoss mamma ännu, har fixat min praktikplats nu. . :D happy! allt börjar nu att fixa sig! så SKÖNT!
mamma kom just hem, & älsklingen slutade också skolan just , så jobbigt när dom har så långa skoldagar nu helatiden när dom gör mer timmar så dom får längre lov till julen sen.. skönt det iallafall;) jaja jag & mamma tänkte dra snart & tvätta mina mattor till julen. . & jag måste faktiskt köpa nya mattor också. . vet redan hurdana jag vill ha ;) men nu ska jag hem. . pusshej.

jag älskar mitt hem! <3

POSTADES: 2010-11-22 - 12:32:06 | Allmänt | 1 Kommentarer
jag har varit duktig & städat hela morgonen idag, måste erkänna att jag varit lat hela helgen & inte gjort något här hemma! nu är hela huset städat iallafall & jag är riktigt nöjd :) så rent & fint . . ♥ snart är det jul & jag längtar så så mycket! första jul t.om i min egna lägenhet, inte för att jag tror jag kommer sitta där hela julen men såklart är det skönt & fixa jul själv osv . . tror det flesta av er förstår vad jag menar iaf ;) och ni som inte fattar behöver isånafall inte fatta heller. jag har ruskigt ont i ryggen, hyj så oskönt :( morgonpromenad med hunden är gjort & jag skulle faktiskt dra & leta efter praktikplats idag men för jag vet riktigt inte vart jag vill & göra min praktik, ska nog fråga i någon dagis typ :) har min läkartid nästa måndag & jag måste dit . . så himla jobbigt att må dåligt & bram dåligt & bra :( men nu ska jag börja äta något, så vi får höras senare.

BILDERNA TILL JENNIE!

POSTADES: 2010-11-19 - 13:34:39 | Allmänt | 3 Kommentarer
du kan använda domhär bilder.
hej halå mina läsare, om ni finns nåmer? :(

POSTADES: 2010-11-16 - 19:46:23 | Allmänt | 5 Kommentarer
jag har ju inte bloggat på skit länge, i september sist jue! mådde ju lite dåligt då, så jag tog bloggpaus därför är jag lite orolig om jag har nå läsare kvar? hoppas hoppas! just nu sitterj ag hemma hoss min kära mamma, och idag har jag annars varit på Skridskoskola med min lillebror, det är ruggi kul måst jag säga :) vad är lika kul än att lära sin lillebror åka skridskor eller annat roligt... ;) har lovat att jag ska göra han till nhl-stjärna en vacker dag. hihi sött va? jag sitter & väntar på att älsklingen ska komma & hämta mej härifrån.. vi har bara träffats en SNABBIS idag efter Skridskoskolan, typ 5 minuter högst han körde mig bara hem till mamma från ishallen & åkte direkt iväg. han hade grejer å göra så, känner mig sjukt trött efter all skridsko åkande, fast det är jätte kul :) väntar bara att jag kommer hem så jag får duscha & se på film & lägga mig bredvid min varma sköna älskling ;) nu tror jag han kom så jag kommer äntligen hem . . vi får höras bättre. typ imorgon :) tror jag kommer stanna hoss mamma & sova imorgon, basta & grejer, hur skönt som helst ;) ikväll blir det film & mys som sagt. hadebäst, pusshej!

Tiia, Jag, Pappa ♥ tack för bilderna Aila!

Syrran & Jag. jätte gammal bild vid Kukkolaforsen! ;)