Godmorgon, en söndag.. wöööw

POSTADES: 2011-02-06 - 11:15:35 | Allmänt | 3 Kommentarer

Godmorgon!

bli riktigt deprimerad på morgonen när jag vaknade å mina sötnosar sov ännu.. tänkte direkt "det är söndag, ruskigt tråkigt" .. Jonatan ska hem idag, har haft en riktigt rolig helg med Jonatan & älsklingen! :) å så tänkte jag att älskling har skola imorgon, och var hur deppig som heldst.. :( men efter världens bästa morgonmys så blev jag på riktigt bra humör, ♥ tvättdag idag också,eller tvättade jonatans kläder som han hade på sig igår. sen en honeys t-shirt, å mina underkläder! nästan allt annat är tvättat nu.. *äntligen* vilken lättnad! snart ska jag dammsuga, och diska! vill inte att det ska bli stökigt. Jonatan åt lasagne nyss, själv åt jag endast 2 knäckebröd! inte så hungrig, & Ninnis tasse är bättre! vilken lättnad det också.. jag hann redan tänka att det aldrig far bort.. *hihi* nu ska jag iallafall börja städa, så det inte tar hela dagen igen, för vi ska hinna ut & åka pulka! det har vi lovat till Jonatan med älsklingen! vi tänkte baka nånting, men Jonatan ville inte.. *han tycker nog det är tjejer som ska baka, inte killar :D* nå då får vi kanske ta det nästa gång han kommer, å åka pulka nu idag innan han ska hem.. jag kommer sakna honom! han får & måste komma snart igen! jag har världens bästa lillebror, världens bästa hund, & världens bästa pojkvän! 

lillebror/älskling helg. <3

POSTADES: 2011-02-05 - 17:09:29 | Allmänt | 0 Kommentarer
jag började precis laga mat, ris & hotchicken, o så broilerbullar åt jonatan! har tvättat hela dagen. tvättmaskinen har vart i gång så länge jag varit vaken.. :) många många timmar! mamma köpte en tvättmaskin till mig, nu på veckan & jag blev ruskigt glad! tidigare har mamma tvättat mina kläder hoss dem fast jag inte bor där längre, själv har jag då inte råd att köpa så dyra saker just nu iallafall.. Jonatan sover just, han vart så trött så han ville sova ett tag, han har sovit kanske en halvtimma nu, å jag väntar på älsklingen som varit å gymmat.. min heting♥ ;) å Ninni sover med jonatan såklart. mina småttingar♥ efter maten tänkte vi dra ut & åka pulka med jonatan, eller så åka skridskor, beror ju lite på om vi hittar något bra backe där det finns ljus omkring så att man ser iallafall! det hann ju bli så mörkt redan :( för på skridskobanan finns det iallafall ljus! nu är tvättmaskinen färdig, måste ta ut kläderna & slänga in nytt! snart har jag tvättat allt..NÖJD! jag har världens bästa pojkvän seriöst han har hjälpt med städningen igår, han är så underbar & omtänksam! änfast jag säger till honom att han inte behöver städa, så vill han de ändå.. man kan inte önska sig något bättre, inte en bättre pojkvän! jag får va så lycklig över att han är min! :) ska lägga in några bilder på lillebror med hans snygga spiderman-dräkt som jag köpte åt han i julklapp, har fått höra att den faktiskt var en av dom bästa julklapparna! å det syns...;) en lyckat julklapp! men nu ska jag forsätta med maten!tatuering 14.3!

POSTADES: 2011-02-03 - 16:47:25 | Allmänt | 1 Kommentarer
ruskigt glad är jag nu! wohoooo ;) snart bastu & myskväll med bejbie♥

hoss mamma

POSTADES: 2011-02-03 - 11:09:28 | Allmänt | 0 Kommentarer
var & besökte mormor & morfar lite snabbt, dom har ju nämnligen fått vattenskada i doms lägehet så dom har varit tvungna att flytta till en annan lägenhet nu undertiden lägenheten är i fixning.. rätttråkigt ju! morfar med nästan alla möjliga sjukdomar får bo i en möggelhus, FYFAN! och ännu när lägenheterna heter "allergi & astma hus.." helvete så sur jag blev när jag hörde, inte konstigt att morfar mår sämre nör han bor i en lägenhet han ALDRIG skulle få bo i! nu sitter jag & väntar iallafall på att älskling slutar skolan & hör av sig nånting. . vi ska nog se filmen som vi hyrde igår, den var någon kärleksfilm, men jag ville direkt ha den utan att jag kollade något nogrannare, så vi började se på filmen så det första jag sa "vafan,  är det här för 1800-talare" :D är man smart så är man! så får se om man kanske orkar se den idag istället.. igår var vi så trötta också så! bastukväll iallafall today, och bejbie har ju ledigt resten av veckan så kanske det blir & göra något najjs ;) får se! nu ska jag iallafall vila ett tag, mår ruskigt dåligt....

godmorgon :)

POSTADES: 2011-02-03 - 08:39:47 | Allmänt | 0 Kommentarer
den här flickan är glad, morgonen började så underbart bra, fick vakna bredvid min älskling & mysa direkt på morgonen... häääärligt ♥ nu blev jag ensam för bejbie for till skolan, ska nog själv hem till mamma & dom snart..orkar inte vara ensam hemma! men jag uppdaterar bättre senare. nu orkar jag inte! älskardig♥

I need to take a long training session!!!!1

POSTADES: 2011-02-02 - 14:54:16 | Allmänt | 2 Kommentarer
jag är så trött, men kan inte bara sitta så att jag inte gör nånting, måste fara & jogga ensam, för min hund har ont i tassen, hon stapplar bara.. & min älskling är å gymmar så jag måste ta å göra det ensam.. *b0000ring* har ångest helatiden, känns som mitt hjärta stannar eller nånting.. jag måste ut & få lite frisk luft.. mendet får bli efter 3, efter mamma slutar jobba & efter jag varit & fixat lite grejer med henne... *ett måste* måste skaffa en ny praktikplats, & jag vet att det skulle hjälpa mig jätte mycket, skulle få en massa annat å göra å tänka på.. har beställt mina linser förresten, 2 stycken blåa, ljusblåa & mörkblåa (skit snygga) och så sånadär "gråa" dom vart också snygga tycker jag.. men nu kom mamma, tror jag.. eller så var det någon av renoveringspojkarna som kom in... men vi föår höras bloggen.. ska dra & fixa mina grejer nu litegrann & sedan blire jogga!